Telefon: 75712622
E-mail: firststop@vdu.dk
Åbningstider: Mandag - fredag: 08:00 - 17:00

Salg af alufælge og dæk i Vejle

Her hos Vejle Dæk og Udstødning har vi mange års erfaring med salg af alufælge og dæk til vores glade kunder i Vejle og omegn. Med erfaring kommer ekspertise, og derfor har vi heller ingen alufælge til salg, som ikke matcher vores egne høje krav om kvalitet.

Med andre ord forhandler vi kun markedets bedste alufælge. Der er mange fordele ved at vælge alufælge. Først og fremmest løfter et par gode og kvalitetssikrede alufælge din bils udseende betragteligt, samtidigt med at den lavere vægt både giver hurtigere acceleration og bedre brændstoføkonomi.

Hvis du også vælger at bruge brede dæk sammen med alufælge, opnår du både et bedre vejgreb og en kortere bremselængde. På den måde er alufælge til dig, der både vil spare penge uden at gå kompromis med din bils sikkerhed og udseende – tværtimod.

 

 

Rådgivning og montering af alufælge – vi klarer det hele for dig

Alufælge er ikke bare alufælge. Derfor rådgiver vi dig selvfølgelig hellere end gerne, så vi sammen kan finde frem til de alufælge, der passer dine og din bils behov. Vi kommer også med gode råd til vedligeholdelse, ligesom vi naturligvis er opdaterede på lovkrav og generelt, hvad der rører sig på markedet.

Vi guider dig også til det rigtige valg af størrelsen på alufælgene, som både har at gøre med dækstørrelse og hvilken fælgstørrelse, din bil er typegodkendt til. Slutteligt kan vi selvfølgelig også hjælpe med monteringen af alufælgene.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Alle vores alufælge er naturligvis godkendte af TÜV, som er et europæisk godkendelsesinstitut, der sikrer, at fælgene lever op til specifikke krav om levetid, styrke, nødbremsning m.m. Vi er både autoriseret forhandler og montør af kvalitetsalufælge, samt medlem af Firststop Danmark, der er din ekstra garanti for god service.

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende alufælge eller er interesseret i at tage en uforpligtende snak om, hvilke alufælge der er mest optimale for dig og din bil, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 75 71 26 22 eller på e-mail firststop@vdu.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Husk at vi i vores dækcenter i Vejle også tilbyder dig opbevaring af dæk på vores dækhotel samt reparation af din bil på vores autoværksted.

 

Skriv til os

Kontakt os i dag