Telefon: 75712622
E-mail: firststop@vdu.dk
Åbningstider: Mandag - fredag: 08:00 - 17:00

Dækhotel

Er du træt af at skulle reservere plads i huset, garagen, sommerhuset eller kælderen til dæk? Eller har du faktisk ikke engang nogen plads tilovers til sommer- eller vinterdækkene?
Så kan du vælge et meget nemmere alternativ: få dine dæk opbevaret på Vejle Dæk og Udstødnings dækhotel.

Dæk hotel 400,-

 

Tryg opbevaring

Vælger du at lægge dine dæk i vore hænder, så lover vi at passe godt på dem, indtil du får brug for dem. Fire dæk fylder en del, og mange har ikke plads til at have dem derhjemme. Når bilen måske alligevel skal serviceres inden vinterfrosten for alvor sætter ind, så er det nemt, at dækkene er lige ved hånden. Med et dækhotel behøver du ikke spekulere på dine dæk, da der bliver taget hånd om dem.

Vi opbevarer dækkene på en stabil temperatur, så de ikke udsættes for hyppige temperaturskift. Dette sikrer nemlig, at gummien ikke nedbrydes og bevarer sin smidighed/sikkerhed. Derudover er dine dæk også sikret imod kraftigt sollys og fugt, som bidrager til at nedsætte gummiens modstandsdygtighed.

Plads til 700 sæt

Hos Vejle Dæk og Udstødning har vi kapacitet til 700 sæt (a 4 styk dæk). Ring gerne til os for at høre nærmere om, hvordan og hvornår vi kan opbevare dine dæk. Vores dækhotel er en integreret del af vores værksted på Rosas Minde Vej 47.

Ring og hør nærmere om vores dækhotel

Nummeret er 75 71 26 22, hvis du ønsker at få flere informationer om vores dækhotel. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Eller skriv til os

Kontakt os i dag