Telefon: 75712622
E-mail: firststop@vdu.dk
Åbningstider: Mandag - fredag: 08:00 - 17:00

Dækcenter med dækservice i Vejle

Bilens fundament er dækkene – derfor er kvalitetsbevidst og professionel dækservice alfa og omega for både dig og din bil. For at du får den største køreglæde, så skal dækkene gerne fungere optimalt. På vores dækcenter hos Vejle Dæk og Udstødning har vi de rette kompetencer til at afgøre, hvordan dækkene skal justeres, så du får de mest behagelige køreture og mindst slid på dækkene

Når styretøjet er indstillet korrekt, så minimeres brændstofforbruget og alle dækkene slides korrekt og vejgrebet bliver optimalt så sikkerheden er størst. Vi er medlem af Firststop Danmark - det er din garanti for god service. På vores autoværksted på Rosas Minde Vej 47 i Vejle kan vi foretage præcise og professionelle styretøjsudmålinger på din bil.

Med hjælp fra vores nye 3D-styretøjsudmåler har vi det bedste udstyr til at undersøge, hvordan styretøjet kan forbedres eller justeres. Med det rette udstyr og kompetente medarbejdere skabes der de bedste forudsætninger for en korrekt og tilfredsstillende dækservice.

Dækservice med ekstra tryk på service

Som fagligt stolte mekanikere er vi udmærket klar over, at dæk nærmest er en verden for sig. Hvis du aldrig har hørt ord som ”dæktryk” eller ”mønsterdybde” før, eller ikke aner, hvornår du skal skifte dæk, skal du endelig ikke fortvivle. For det er nemlig her, at vi kommer ind i billedet. For når vi siger ”dækservice”, er det med vægt på ”service”.

Selvom der er fire årstider på året, skal du som hovedregel blot skifte dæk to gange årligt: Nemlig når du skifter fra sommerdæk til vinterdæk – og tilbage igen. Vi anbefaler i øvrigt, at du får dækkene udskiftet, hvis de er over fem år gamle, eller hvis de virker meget slidte. Det er et lovkrav, at dækkenes mønsterdybde er på min. 1,6 mm. I din bils brugsanvisning kan du finde det optimale dæktryk.

Specialister i dækskift

Hos Firststop Vejle Dæk & Udstødning er vi specialister dækskift og alt hvad der vedrører dæk til din bil. Skal du have skiftet dine slidte dæk eller skifte fra vinterdæk til sommerdæk, eller omvendt, så tøv ikke med at bestille en tid hos os. Vi hjælper med at finde de rette dæk til netop din bil. Leder du efter noget ekstra i denne forbindelse, har vi også et stort udvalg af dæk med alufælge.

Bestil tid til styretøjsudmåling eller anden dækservice

Vi er et mindre team af dygtige mekanikere, som står klar til at hjælpe dig og din bil. Hvis du har brug for dækskift eller anden form for professionel dækservice, er du mere end velkommen til at bestille tid hos vores dækcenter allerede i dag. Selvom vores kompetente medarbejdere er effektive, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er grundige i vores dækservice – snarere tværtimod.

Du kan få fat i os ved at ringe på 75 71 26 22 eller skrive en e-mail til firststop@vdu.dk. Har du brug for at få dine dæk opbevaret over vinteren eller sommeren, så kan du tjekke vores dækhotel.

 

Skriv til os

Kontakt os i dag