Telefon: 75712622
Mobil: 28 74 50 25
E-mail: firststop@vdu.dk
Åbningstider: Mandag - fredag: 08:00 - 17:00

Dækservice på vores dækcenter i Vejle

Bilens fundament er dækkene. For at du får den største køreglæde, så skal dækkene gerne fungere optimalt. Hos Vejle Dæk og Udstødning har vi de rette kompetencer til at afgøre, hvordan dækkene skal justeres, så du får de mest behagelige køreture og mindst slid på dækkene. Når styretøjet er indstillet korrekt, så minimeres brændstofforbruget og alle dækkene slides korrekt og vejgrebet bliver optimalt så sikkerheden er størst.

Vi er medlem af Firststop Danmark - det er din garanti for god service.

4-hjulsudmåling med topmoderne udstyr

På vores autoværksted på Rosas Minde Vej 47 i Vejle kan vi foretage præcise og professionelle styretøjsudmålinger på din bil. Med hjælp fra vores nye 3D-styretøjsudmåler har vi det bedste udstyr til at undersøge, hvordan styretøjet kan forbedres eller justeres. Med det rette udstyr og kompetente medarbejdere skabes der de bedste forudsætninger for en korrekt og tilfredsstillende dækservice.

Bestil tid til styretøjsudmåling eller anden dækservice

Du kan få fat i os ved at ringe på 75 71 26 22. Vi er et mindre team af dygtige mekanikere, som står klar til at hjælpe dig og din bil. Har du brug for at få dine dæk opbevaret over vinteren eller sommeren, så kan du tjekke vores dækhotel.

Kontakt os i dag