Telefon: 75712622
E-mail: firststop@vdu.dk
Åbningstider: Mandag - fredag: 08:00 - 17:00

Hvem er vi?

Hos Vejle Dæk og Udstødning finder du pt. 3 uddannede mekanikere, som står klar til at hjælpe dig med din bil. Virksomheden og dets tilhørende autoværksted har eksisteret siden 1991, hvor det blev stiftet af Erik Møller. I 2013 blev mekaniker Morten Sjøberg medejer af firmaet.

God service med et smil

Når du kommer til Vejle Dæk og Udstødning med din bil, så gør vi altid vores bedste for, at du får en god oplevelse med os. Vi går op i god service. Dette indebærer en god dialog med hver enkelt kunde og et smil på læben.
En bil er ikke blot en transportgenstand men en vigtig del i mange menneskers liv. Derfor kender vi til vigtigheden af at passe godt på din bil, og vi stoler på, at du har tillid til os.

Servicering af alle bilmærker

Uanset om du er indehaver af en Opel, Toyota, Nissan eller et fjerde bilmærke, så kan du trygt komme til os. Vi har hænderne rigtig skruet på og kan håndtere alle biler uanset mærke. Vores dygtige mekanikere vil med glæde servicere, reparere og syne din bil, så du får mest mulig køreglæde i længst tid.

Den ægte værdi af god service: tilbagevendende kunder

Når folk har oplevet god service én gang, så er de tilbøjelige til at vende tilbage. Dette oplever vi gør sig gældende i vores kundekreds, hvor mange er gengangere. VI hjælper naturligvis alle bilejere, som ønsker at få udført en bilservice til en god pris.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at give os et kald på 75 71 26 22. Vores autoværksted og dækhotel ligger på Rosas Minde Vej 47 i Vejle Øst.

Kontakt os i dag