Telefon: 75712622
E-mail: firststop@vdu.dk
Åbningstider: Mandag - fredag: 08:00 - 17:00

Dit professionelle autoværksted i Vejle

På vores autoværksted i Vejle er vi i stand til at servicere alle bilmærker. Vi har mange års erfaring som mekaniker og en stor ekspertise indenfor bilsyn og reparationer. Vi er grundige i vores arbejde og prioriterer en effektiv og professionel arbejdsgang. Derudover sætter vi kunden i centrum og gør vores absolut bedste for at overholde tidsfrister.

Vi tilbyder:

  • Serviceeftersyn
  • Periodesyn
  • Aircondition-service
  • 4-hjulsudmåling
  • Diverse reparationer
  • Dækservice

Skal din bil være på et lidt længere ophold hos os, så har du mulighed for at køre vores lånebil i mellemtiden. Vi tilbyder denne service, så du kan fortsætte din hverdag som du plejer. Står din opgave ikke på vores liste, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vores ekspertise spænder nemlig bredt.

Mange års erfaring som autoværksted

I over 20 år har vi på vores autoværksted hjulpet adskillige bilejere fra nær og fjern med at fikse eller blot syne deres biler. Vores lange erfaring er helt klart en af vores styrker, da den har resulteret i et solidt kendskab til vores fag. Vores stab bestående af 3 autoriserede mekanikere er godt rustede til at hjælpe med din næste opgave.

Derudover sætter vi en ære i at være opdaterede på de nyeste teknologier, målemetoder og udstyr, som gør bilservicen mere effektiv og gnidningsfri. Således gør vi vores for at være et moderne autoværksted, som du kan få kvalificeret vejledning hos.

Hør mere om vores services

Vi kan træffes på 75 71 26 22, hvis du ønsker at komme i kontakt med en kompetent og erfaren automekaniker fra vores autoværksted.

Vi besvarer alle spørgsmål om vores services venligt og respektfuldt. Vi kan også tilbyde opbevaring af dæk i vores dækhotel samt salg af dæk og alufælge.

 

Skriv til os

Kontakt os i dag